Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και όλα τα σχετιζόμενα δεδομένα μεταβαίνοντας στο Προφίλ -> Ρυθμίσεις Λογαριασμού -> Διαγραφή Λογαριασμού μέσα στην εφαρμογή.
Συγχρονίζονται τα στατιστικά μου μεταξύ συσκευών;
Ναι, όταν συνδέεστε με έναν λογαριασμό, όλη η πρόοδός σας αποθηκεύεται με ασφάλεια στους διακομιστές μας στο cloud.
Μπορώ να εργαστώ εκτός σύνδεσης;
Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο για τη φόρτωση των καρτών, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε τη μελέτη με αποθηκευμένα δεδομένα εκτός σύνδεσης.